Contact Lexsu Consultancy

Contact Lexsu Consultancy

Wij helpen u graag! 

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact ons op of maak direct een afspraak. 

Neem contact op

Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een reactie.

Openingstijden

Maandag 13-05-2024 -
Dinsdag 14-05-2024 -
Woensdag 15-05-2024 -
Donderdag 16-05-2024 -
Vrijdag 17-05-2024 -
Zaterdag 18-05-2024 Gesloten Wel per e-mail bereikbaar
Zondag 19-05-2024 Gesloten Wel per e-mail bereikbaar

Het vinden van een Nederlandstalige betrouwbare advocaat in Turkije is niet eenvoudig. Mevr. Suendam Õzyurt is een integere en professionele advocaat, waar Mondi al sinds 2005 met veel plezier mee samen werkt. Voor Mondi magazine, de Mondi Guide Turkije en de website van Mondi hebben we in de loop der jaren talloze juridische redactionele bijdragen gepubliceerd over de aankoop en bezit van vastgoed in Turkije.

Regelmatig maakt Mondi en/of haar leden gebruik van het advies en begeleiding van mevrouw Õzyurt.

Mondi, de belangenorganisatie

Rob Smulders (Directeur)

Indien u een bedrijf wilt vestigen in Turkije, een bedrijf wilt overnemen en de juridische procedures wilt doorlopen, en voor soortgelijke officiële transacties, kunnen wij Lexsu Consultancy als enig adres aanbevelen. Mevr Suendam en zijn team zullen u als een volwaardige professional begeleiden en al uw officiële documenten gereed hebben. Als ISMS BV zijn wij hen denkbaar.

Emrah Yasar

Advocaat Suendam Ozyurt heeft met succes ons bedrijf Sword International BV opgericht. In Nederland en nam deel aan de leiding van ons bedrijf. Ze is een zeer betrouwbare, ervaren advocaat die goed thuis is in het recht en de praktijk in Nederland en Turkije.

Tayip UYGUN

Website laten maken door Dotsimpel