Lexsu Consultancy helpt u met ondernemen in Turkije

Ondernemen in Turkije

Succesvol zakendoen in Turkije

Wanneer u wilt ondernemen in Turkije, is het handig dat u weet waar u aan toe bent. Voor de buitenlandse investeerder kunnen verschillende factoren grote belemmeringen vormen. Denk aan: onbekendheid met het rechtsstelsel, de taal en de zakencultuur. Dit zijn valkuilen die u uiteraard liever wilt voorkomen. Lexsu Consultancy beschikt over de noodzakelijke deskundigheid en ervaring op alle aspecten van het zakenverkeer in Turkije. Wij geven onze klanten inzicht in de mogelijkheden en de valkuilen waarmee men te maken krijgt in het handelsverkeer met en bij investeringen in Turkije.

Bent u benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen met het succesvol zakendoen in een voor u nieuwe markt? Lexsu Consultancy staat voor u klaar.

Lexsu Consultancy helpt u met ondernemen in Turkije

  • Ruim 28 jaar ervaring, waaronder 19 jaar een eigen advocatenkantoor
  • Groot netwerk zowel in Nederland als in Turkije
  • Beheersing van zowel de Nederlandse taal als de Turkse taal
  • Affiniteit met beide culturen
  • Geregistreerd bij de Orde van Advocaten in Izmir

Aantrekkelijk land voor investeringen

Turkije is een zeer aantrekkelijk land om je als buitenlandse investeerder op te richten. Voorbeelden hiervan zijn de centrale ligging, subsidiemogelijkheden, belastingvoordelen. Nederland behoort zelfs tot de top drie buitenlandse investeerders in Turkije en dit stijgt ook elk jaar. De ligging van Turkije is ideaal omdat het is gevestigd tussen de Europese en Aziatische markt. Ook beschikt Turkije over een professioneel opgeleide beroepsbevolking en een efficiënte productiesector die beide een focus hebben op de internationale handel.

De zakelijke cultuur in Turkije

Elke land kent zijn eigen zakelijke cultuur. In sommige landen is die te vergelijken met de Nederlandse, terwijl het in andere landen het tegenovergestelde is. Het is noodzakelijk om voorbereid te zijn op de zakelijke cultuur die u aan gaat treffen tijdens het zakendoen. In Turkije is het belangrijk om over een omvangrijk persoonlijk netwerk te beschikken. Door onze achtergrond en ervaring hebben wij een effectief netwerk opgebouwd met tal van instituten en instellingen in de Turkse markt. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening effectief en doelgericht uitvoeren.

Onze werkwijze

Voor het ondernemen in Turkije hebben wij onze eigen werkwijze zodat alles naar behoren verloopt. Of u voor een bedrijf of particulier werkt, wij verschaffen al onze cliënten in eerste instantie helderheid omtrent hun zakelijke positie. Van hieruit werken we aan de versterking van en de zekering van deze positie. Dit doen wij door het opstellen van rechtsgeldige contracten en/of gebruikmaking van de correcte procedures.

Turkse advocaat

Gaat u een bedrijf opstarten in Turkije of wilt u graag investeren in vastgoed in Turkije? Een Turkse advocaat die gespecialiseerd is in de juridische en zakelijke dienstverlening voor buitenlandse investeerders in zowel Nederland als in Turkije, is dan geen overbodige luxe. De advocaat van Lexsu Consultancy is werkzaam in Nederland en beschikt over een groot netwerk van onder andere import- en exportspecialisten, financiële experts en accountants. Dit geeft Lexsu Consultancy de mogelijkheid om een totaalpakket aan te bieden. Wist u dat onze Turkse advocaat geregistreerd staat bij de Orde van Advocaten in Izmir? Wij kunnen u garanderen dat u in deskundige handen bent.

Onzekerheden en valkuilen wegnemen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u gaat ondernemen in Turkije? Door het inwinnen van advies van Lexsu Consultancy weet u waar u aan toe bent. Wilt u graag meer informatie ontvangen of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Wilt u liever bellen of een e-mail sturen? U kunt ons bereiken op +316 200 173 29 of info@lexsuconsultancy.com.

Neem contact op

Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een reactie.

Website laten maken door Dotsimpel