Marktinformatie Turkije | Lexsu Consultancy

Marktinformatie Turkije

Het dynamische Turkse bedrijfsleven

Marktinformatie is informatie over feiten, ontwikkelingen en trends op een bepaalde markt. Dit kan voor startende en bestaande ondernemers in de Turkse markt nieuwe inzichten bieden. Als juridisch adviesbureau helpen we u graag bij het integreren naar het dynamische Turkse bedrijfsleven.

Marktonderzoek inclusief het opstellen van KPI’s (Key Performance Indicators)

Bij een marktonderzoek zoeken wij informatie op over verschillende markten, trends en ontwikkelingen en klanten. Met een marktonderzoek brengen wij in kaart hoe u anders kunt zijn ten opzichte van uw concurrenten, wie uw potentiële klanten zijn en hoe u deze klanten naar het bedrijf haalt. Een marktonderzoek kan erg helpen als startende ondernemer. Zo krijgt u alle informatie over uw branche in een nieuwe afzetmarkt.

Met KPI’s meet u waar uw bedrijf goed en minder goed op scoort op het gebied van marketing, verkoop en de klantenservice.

Project keuze en haalbaarheidsonderzoeken.

Bij een haalbaarheidsonderzoek wordt er gekeken of een project een succes kan worden. Bij veel projecten worden grote investeringen gedaan dus dan is een haalbaarheidsonderzoek goed om te doen voordat het project begint. Op die manier kan het project nog worden aangepast als het niet haalbaar is. Zo’n onderzoek duurt niet langer dan één maand. 

Bent u klaar om te starten op de Turkse markt? Neem gerust contact op met Lexsu Consultancy.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Turkije markt? Neem dan contact met ons op via het formulier.

Wilt u liever bellen of een e-mail sturen? U kunt ons bereiken op +316 200 173 29 of info@lexsuconsultancy.com.

Wilt u meer weten?

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen voor gedetailleerde informatie. 

Neem contact op

Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een reactie.

Website laten maken door Dotsimpel