Bedrijfsprofiel Lexsu Consultancy

Bedrijfsprofiel Lexsu Consultancy

Totale dienstenpakket op het gebied van bedrijfs- en handelsrecht

Lexsu Consultancy is gespecialiseerd in juridische en zakelijke dienstverlening voor buitenlandse investeerders, ondernemers en particulieren in Turkije en in Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in het Turks Recht.

In het internationale zakelijke verkeer zijn vaak andere disciplines benodigd. Daarbij werken wij nauw samen met  een aantal import en exportspecialisten, accountants, aanbesteding experts en financiële experts.

Wij bieden een totaal dienstenpakket aan onze klanten. Dit pakket bestaat uit advies, begeleiding en de uitvoering van procedures.

Door onze achtergrond en werkervaring in Turkije en in Nederland, beschikken wij over een breed netwerk in de Turkse en Nederlandse markt en bij de diverse autoriteiten.

Wij kunnen onze diensten verzorgen in de Nederlandse, Turkse en de Engelse taal.

U heeft direct contact met de specialisten!

“Totaal Kwaliteit Principe” is de essentiële basis van onze dienstverlening die ook deskundigheid, dienstkwaliteit, klantgerichtheid en integriteit met zicht mee brengt.

Door onze kennis en onze rechtstreekse toegang tot de lokale markt, kunnen wij onze diensten effectief, snel en doelgericht voor onze cliënten uitvoeren.

Uw onzekerheid om op onvertrouwd terrein te zijn kan alleen met resultaatgericht advies en deskundige begeleiding vermindert worden. Om uw zaak met raad en daad bij te laten staan kunt u een afspraak met Lexsu Consultancy maken.

Wilt u meer weten?

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen voor gedetailleerde informatie. 

Neem contact op

Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een reactie.

Website laten maken door Dotsimpel