Incassoprocedure in Turkije | Lexsu Consultancy

Incassoprocedures in Turkije

Incasso in het buitenland

Een incassoprocedure is een manier om een schuld te innen van een particulier of bedrijf. Dit noemen ze de debiteur. De wetgeving op het gebied van incasso en het incasseren van schulden is in elk land anders. Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij de bijzonderheden en wetgeving in Turkije? Dan zijn de experts van Lexsu Consultancy er om u te helpen bij de incassoprocedure in Turkije.

In de praktijk zien wij dat communicatie tussen beide partijen stroef kan verlopen vanwege de locatie, het tijdsverschil of de taal. De schuldeiser kan bijvoorbeeld moeilijk bereikbaar zijn of de taalbarrière speelt een grote rol in het contact.

Heeft u hulp nodig bij een incassoprocedure in Turkije?

Incassoprocedures in Turkije kunnen lastig zijn, omdat er veel juridische aspecten zijn die moeten worden overwogen. Lexsu Consultancy kan u hierbij ondersteunen er ervoor zorgen dat de incassoprocedure in Turkije zo soepel mogelijk verloopt. Daarnaast kan uw advocaat ook optreden als vertegenwoordiger in incassoprocedures. Afhankelijk van de situatie kan het nodig zijn om een gerechtelijke procedure te starten. In andere gevallen is een minnelijke incasso incasso voldoende.

U bent de debiteur

Heeft u een aanmaning van een Turkse bedrijf ontvangen? Als u de debiteur bent bij een incassoprocedure in Turkije, dan zult u de aanmaning moeten betalen. Indien u de aanmaning niet kunt betalen of een betalingsregeling wilt treffen, dan doet u er goed aan om een juridisch advies in te winnen. Lexsu Consultancy kan u hierbij ondersteuning bieden. 

U bent de schuldeiser

Doet u veel zaken in Turkije of heeft u een klant die de factuur niet betaalt? Als schuldeiser start u een incassoprocedure in Turkije. De eerste stap is het versturen van een aanmaning. Bij Lexsu Consultancy kunt u terecht voor deskundig juridisch advies omtrent incassoprocedures wanneer de debiteur in Turkije gevestigd is. Onze advocaten helpen u bij het afhandelen van een incassoprocedure en verstrekken hierbij rechtskundig advies. Uw advocaat kan tevens als bemiddelaar optreden tussen u en de debiteur om de schuld te innen.

Waarom Lexsu Consultancy inschakelen?

Wij zijn aangesloten bij de Orde van Advocaten in Izmir en om die reden een geschikte partij om u te ondersteunen bij kwesties in Turkije. Werken met Lexsu Consultancy heeft voor u de volgende voordelen: een Turkse advocaat in Nederland, één aanspreekpunt gedurende de afhandeling en een hoog slagingspercentage.

Wilt u meer informatie? Maak hier direct een afspraak met één van onze consulenten of vul onderstaand formulier in. 

Wilt u meer weten?

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen voor gedetailleerde informatie. 

Neem contact op

Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een reactie.

Website laten maken door Dotsimpel