Woning kopen in Turkije | Lexsu Consultancy

Woning kopen Turkije

Vakantiewoning of met pensioen in Turkije

Turkije is een prachtig land met een rijke geschiedenis. Het is ook een populaire bestemming voor het kopen van vastgoed. Er zijn veel redenen om te kopen in Turkije. De prijzen van vastgoed zijn relatief laag in vergelijking met andere Europese landen. De infrastructuur is goed ontwikkeld en het land biedt veel mogelijkheden voor recreatie. Daarnaast heeft het investeren in onroerend goed in Turkije een duidelijk voordeel ten opzichte van andere investeringen (Return on Investment).

Waar moet u rekening mee houden?

Als u overweegt om in Turkije onroerend goed te kopen, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat de juridische situatie is.

Onderzoek verrichten bij de gemeente is van belang om informatie te verkrijgen m.b.t. het bestemmingsplan, een bouwvergunning of  woonvergunning en openstaande belastingen. Onderzoek bij het kadaster is belangrijk om erachter te komen welke beperkingen, inschrijvingen rusten op de onroerend goed, zoals beslag- of hypotheekrechten. Een notaris heeft geen functie bij het kopen van vastgoed. Het is daarom belangrijk om advies in te winnen van een advocaat gespecialiseerd in Turks recht. Advocaten van Lexsu Consultancy kunnen u helpen bij het opstellen van een koopcontract en het regelen van overdracht procedure in Turkije.

Lexsu Consultancy helpt u graag verder

Als Turkse advocaat met een groot netwerk in Nederland en Turkije helpen wij u graag verder bij het kopen van vastgoed in Turkije. Onze gespecialiseerde advocaten kunnen u bijstaan, juridisch advies verstrekken en werkzaamheden uitvoeren , zoals:

  1. Het Gemeentelijke en Kadastrale onderzoek
  2. Het koop of verkoop procedures van een schip of boot
  3. Onroerend goed koop/verkoop procedures en opstellen van koop, huur, timeshare, bouw-overeenkomsten
  4. Hypotheek procedures en opstellen van hypotheek contracten
  5. Advisering aan bestuur van Vereniging van Eigenaren en VvE vergaderingen begeleiden

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen of direct een afspraak inplannen.

Wilt u meer weten?

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen voor gedetailleerde informatie. 

Neem contact op

Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een reactie.

Website laten maken door Dotsimpel